Queens Club

HOTEL VETER

Mariborska cesta 31

2342 Ruše

Telefon: +386 2 669 00 00

Email: info@hotel-veter.si

 

Zajemite sapo pod Pohorjem!

Odlična lokacija, odmaknjenost od vsakodnevnega vrveža, v neposredni bližini pohorskega objema, nedaleč stran od belih strmin, a tako blizu središča dogajanja.

Hotel Veter - harmonija barv, kjer se svetloba poigrava z različnimi barvnimi odtenki in vzbuja občutek domačnosti, kot da bi nekoč že bili tukaj.Navdušila vas bo prijazna hotelska atmosfera, izjemno udobje sodobno opremljenih sob in apartmajev, gastronomska doživetja hotelske restavracije Verna in odlična ponudba kave in hišnih sladic kavarne v Vetru.

Za zahtevnejše goste so na voljo hotelski apartmaji, ki se nahajajo v zadnjem nadstropju in nudijo namestitev tudi za 6 oseb. V njih boste doživeli ruško zgodovino in pomembne osebnosti kraja v apartmaju Sreča, Poet, Baron, Vivat ali Luka. Vsak od njih vam bo šepetal svojo zgodbo in vas sprostil s svojo prostorno teraso s pogledom na Pohorje, Kozjak in Dravsko dolino. Dva od njih vam bosta v wellnes kotičkih na terasi pripravila sproščujoče romantično vzdušje ob gledanju zvezd ali naravnih okoliških lepot kar iz jacuzzi-ja.

PREBERITE VEČ

Social

Sledite nam

Facebook twitter youtube flickr rss