Queens Club

Izvorna Celica

Črtomirova 11

2000 Maribor

Telefon: 070 600 300

E-mail: info@izvorna-celica.si

Podjetje Izvorna Celica je specializirano za shranjevanje matičnih celic in obenem edino slovensko podjetje, ki nudi možnost shranitve matičnih celic iz različnih virov – tudi iz mlečnih zob. Svoje partnerje izbirajo izključno po načelu kakovosti in tako ostajajo na vrhu. 

Matične celice se v medicini uporabljajo že več kot 20 let in z njihovo pomočjo so rešili preko 200.000 življenj. Z vsakim dodatnim letom razvoja in raziskav, se na seznam dodajajo nove bolezni in poškodbe, ki jih je možno zdraviti z  matičnimi celicami. Prepričani smo, da je naložba v matične celice najboljša naložba v vaše zdravje.

Shranjujemo matične celize iz popkovnične krvi in matične celice iz zob za zasebne namene, kar pomeni, da so matične celice na voljo samo vašemu otroku oziroma vaši družini.

Ker ni vseeno komu zaupate shranitev dragocenih matičnih celic, smo naše partnerje izbrali izključno po kriteriju kakovosti. Nemško podjetje Vita 34, naš partner za shranjevanje matičnih celic iz popkovnične krvi velja za banko celic, ki med vsemi evropskimi podjetji dosega najboljše rezultate, ko govorimo o zdravljenju z matičnimi celicami.

Matične celice iz mlečnih zob shranjujemo pri Ameriškem podjetju BioEDEN, ki ima laboratorij za shranjevanje celic tudi v Angliji. Podjetje BioEDEN je prvo podjetje na svetu, ki shranjuje matične celice iz pulpe mlečnih zob z dokazano uporabnostjo v medicine.

 

PREBERITE VEČ

Social

Sledite nam

Facebook twitter youtube flickr rss