Queens Club

Star travel

Vilharjev podhod 22

1000 Ljubljana

Telefon: +386 (1) 280 80 22

E-mail: info@star-travel.si

Tanja - diplomantka turistike. Nanjo se vsi obrnemo, ko nas ideje odnesejo v vesolje in moramo zopet stopiti na realna tla. Vedno nasmejana in vedno pripravljena na klepet. Še posebej dobro se spozna na Mediteran in družinske počitnice. Pravi, da jo je delo v turizmu preporodilo!

Urban – tudi on s turistike. Umirjen in profesionalen skrbi za vse tehnične podrobnosti na potovanjih. Če Urbanu karkoli naročite, ste lahko prepričani, da bo zadevo uredil. Obožuje Dubaj in Šri Lanko. Povprašajte ga o skritih kotičkih tega kozmopolitanskega mesta ali o šri lanških čajih in čiliju. Takrat se bo razgovoril in vas opremil z zanimivimi nasveti.

Barbara - »financarka«, ki je v turizmu našla smisel življenja. Človek, ki so ji besede »ne gre/ni mogoče« tuje. Perfekcionistka, ki prav vsako stvar preveri 10x in vedno išče možnosti, kako bi potovanja še izboljšali. Vedno polna energije in novih idej, ki že snuje nove ponudbe in nove potovalne izkušnje.

Vsi trije skupaj razmišljamo, raziskujemo nove kraje in oblikujemo edinstvena potovanja in nepozabna počitniška doživetja.

Ko nas prvič obiščete, želimo izvedeti čim več o vas in o vaših željah. In nato skupaj oblikujemo najlepše počitnice. Večino hotelov in krajev, ki vam jih ponujamo smo preizkusili in o njih vemo skoraj vse. Vedno za naše goste želimo le najboljše in vedno smo s potnikom od trenutka, ko nas prvič obišče, do trenutka, ko se srečen vrne domov. Še najbolj pa se razveselimo lepih sporočil, ki jih dobimo od vas, naših gostov, ko začutimo, da smo nekomu resnično izpolnili sanje. Takrat smo srečni tudi mi!

Zgodba o zvezdi

So mistične in nedosegljive. Tako zelo visoko na nebu, tako zelo svobodne. Ko jih opazujemo, naša domišljija potuje z njimi. Po glavi nam rojijo vprašanja. Kako daleč so? Ali na njih kdo živi? Ali je nad njimi še kaj drugega?

In vedno, ko se zazremo vanje, nas zajame toplina in pozitivne misli. Kako lepo je opazovati zvezde na nebu in si nekaj zaželeti, ko se katera izmed njih utrne.

... in zvezde so nas navdahnile, ko smo izbirali naše ime. Zvezde, ki so tam zgoraj, tam daleč nad nami, svobodne. In nato smo sanjali naprej. Sanjali smo, da je lahko vse popolno, da nas razvajajo in da sebi in tistim, ki jih imamo radi privoščimo najboljše.

A mi ne želimo le sanjati. Ne želimo le zreti v zvezde. Mi smo zavihali rokave in si skovali našo zvezdo, ki je resnična. Je zdaj, z nami. Jo želite spoznati? Jo želite občutiti?

Zaupajte se ji in se prepustite njenemu zvezdniškemu razvajanju!

PREBERITE VEČ

Social

Sledite nam

Facebook twitter youtube flickr rss