Queens Club

VITAVITALE

Gosposvetska cesta 41

2000 Maribor

Telefon: +386 (0)41 597 451

E-mail: info@vitavitale.si

Nudimo vam kvalitetno kolonhidraterapijo pod vodstvom terapevta s certifikatom za opravljanje storitve.

Kolonhidroterapija je biološko usmerjena terapevtska tehnika izpiranja črevesja v kombinaciji z masažo trebuha. Kolonhidroterapija je v tujini že ustaljena praksa, vse bolj pa se uveljavlja tudi pri nas. Na voljo je v nekaterih zdraviliščih in zasebnih centrih. Priporočamo vam obisk pri terapevtu s certifikatom za opravljanje storitve.

 

Limfna drenaža za ohranitev napete in elastične kože po hujšanju in izboljšan videz celulitičnih predelov kože. Limfna drenaža zmanjšuje obseg oteklih delov telesa ter podplutb zaradi poškodb, operacij in upočasnjenega pretoka limfe. Z limfno drenažo si prizadevamo odstraniti odpadne snovi iz vezivnega tkiva in izboljšati njegovo presnovo. Ročna limfna drenaža intenzivno vpliva na limfni sistem. Limfni sistem je enosmeren odvodni sistem in je podpora venskožilnemu sistemu. Njegova primarna in zelo pomembna funkcija je odstranjevanje večjih molekul iz tkiv, katerih obseg je prevelik, da bi prešle ozke pore venoznih žil. Tako je limfni sistem tisti ki odstranjuje beljakovine, maščobe in mikroorganizme (bakterije, viruse, itd.) iz tkiv in hkrati s tem skrbi za razstrupljanje telesa. Zraven drenažnega učinka limfna drenaža tudi poveča telesno odpornost, deluje antistresno ter protibolečinsko. Dobro delovanje limfnega sistema je poglavitno za zdravo in krepko telo.

 

Terapevtska masaža je usmerjena na strukture ali del telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost ali druge funkcijske motnje. Ugodno vpliva na kožo, mišično prekrvavitev in presnovo. Z masažo težave omilimo ali jih celo preprečimo. Terapevtska masaža zmanjšuje stres in odpravlja bolečine v ledvenem, prsnem in vratnem delu hrbtenice. Odpravlja tudi nekatere vrste glavobolov, ki so posledica tenzije vratne muskulature. Predvsem terapevtska masaža občutno izboljša stanje pri bolečinah v hrbtenici.

PREBERITE VEČ

Social

Sledite nam

Facebook twitter youtube flickr rss