Queens Club

                             Queens partnerji - partnerji življenja

 

Zaradi dejstva, da gre za klub  s kraljevskimi ugodnostmi, smo zelo previdni pri tem koga sprejmemo med ponudnike v Queens Clubu. Ponudnik lahko postane izključno podjetje, ki v prvi vrsti deluje na najvišjem možnem nivoju, ponuja izdelke / storitve vrhunske kakovosti in ponuja članom Queens Cluba ugodnost, ki je predvidena za posamezno kategorijo.

Partnerstva sklepamo previdno, predvsem pa selektivno. Queens Club partnerji so prominentne blagovne znamke, vrhunsko medicinsko in drugo storitveno osebje ter ponudniki nadstandardnih storitev, ki se zavedajo pomembnosti dolgoročnega, kvalitetnega in dobičkonosnega poslovnega odnosa na visoki ravni.

Našim članom želimo ponuditi zgolj najboljše in to po karseda dostopni ceni. Sistem Queens zagotavlja doprinos k prepoznavnosti, kakor tudi pot do zagotovljenega posla, saj ponuja kanaliziranje uporabnikov direktno k vam. Ustvarjamo 'win - win' situacije in rastemo skupaj, z roko v roki z vami.

 

                                          Naše vodilo je brezmejnost in naša pot je življenje, katerega plemenitimo.

 

Vsako ponudbo bomo obravnavali s pozornostjo in največjo mero diskretnosti. Kontaktirajte naš partnerski center in nam posredujte vašo predstavitev.

 

                                                         Postanite del velike družine, ki piše zgodbo o uspehu!

Social

Sledite nam

Facebook twitter youtube flickr rss